Medové vepřové maso | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Medové vepřové maso

50 min. | hlavní chod | 1 252 kJ/porce | 4 porce

Medové vepřové maso

Také se vám nechce po celodenním shonu trávit večer u plotny? Vyzkoušejte tento rychlý recept na skvělou domácí hostinu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
1 kspaprika barevná
1 ksrajčata
1 polévková lžícemoučka škrobová
200 mlmed
200 gceler
50 mlolej
600 gmaso vepřové

podle potřeby

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 20
1.

Maso nakrájejte na kostičky, na oleji zprudka opečte a vyjměte z pánve.

2.

Do výpeku dejte nakrájený celer, papriku, rajče a cibuli a zprudka orestujte.

3.

Škrobovou moučku rozmíchejte s trochou vody a medem. K zelenině přidejte maso a duste doměkka.

4.

Nakonec přidejte medovou směs, společně chvilku povařte a poté podávejte s rýží.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 366,9kJ 1 252,2kJ
Bílkoviny 0,6g 1,9g
Tuky 3,4g 11,5g
Sacharidy 14g 47,8g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz