Medové vepřové maso
Také se vám nechce po celodenním shonu trávit večer u plotny? Vyzkoušejte tento rychlý recept na skvělou domácí hostinu.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kscibule kuchyňská
1 kspaprika barevná
1 ksrajčata
1 polévková lžícemoučka škrobová
200 mlmed
200 gceler
50 mlolej
600 gmaso vepřové
podle potřeby
sůl
Postup přípravy
Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 20
1.
Maso nakrájejte na kostičky, na oleji zprudka opečte a vyjměte z pánve.
2.
Do výpeku dejte nakrájený celer, papriku, rajče a cibuli a zprudka orestujte.
3.
Škrobovou moučku rozmíchejte s trochou vody a medem. K zelenině přidejte maso a duste doměkka.
4.
Nakonec přidejte medovou směs, společně chvilku povařte a poté podávejte s rýží.
Hodnotit recept: