Tarhoňové rizoto | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Tarhoňové rizoto

40 min. | hlavní chod | 1 318 kJ/porce | Maďarská kuchyně | 4 porce

Zkuste tarhoňi, typickou maďarskou těstovinu s kuřecím masem, zeleninou a dýní.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkakoření vegeta
1 polévková lžíceolej
1 špetkapepř černý mletý
1 gcibule kuchyňská
1 špetkasůl
150 gsýr tavený
250 gzelenina mražená
250 gkuřecí maso
500 gdýně

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 30
1.

Na menším množství oleje opečte tarhoni.

2.

Zalijte ji horkou vodou a uvařte jako rýži.

3.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

4.

Na rozehřátém oleji upečte cibuli dozlatova.

5.

Kuřecí maso umyjte a nakrájejte na menší kousky.

6.

Maso přidejte k cibuli, ochuťte vegetou, solí.

7.

Poduste doměkka. Ke konci dušení přidejte zeleninu, promíchejte a chvíli poduste.

8.

K směsi přidejte tavený sýr a nechte jej rozpustit.

9.

Poté přidejte uvařenou dýni a vše důkladně promíchejte.

10.

Dochuťte solí a pepřem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 450,9kJ 1 317,9kJ
Bílkoviny 5,1g 14,8g
Tuky 6,3g 18,4g
Sacharidy 5,1g 14,8g
Cholesterol 23,5mg 68,8mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz