Dušené kuře na víně | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Dušené kuře na víně

65 min. | hlavní chod | 3 550 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Naporcované kuře podušené na jablcích je podáváno s rýží.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
1 kskuře
1 špetkasůl
100 gmouka hladká
150 gtuk rostlinný
4 ksjablko
500 mlsmetana na vaření

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 45
1.

Očistěté a umyté kuře rozčtvrťte.

2.

Osolte jej a prudce na tuku opečte.

3.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

4.

Jablka oloupejte a nastrouhejte je.

5.

Na šťávě z masa zpěňte cibulku, přidejte jablka a podlejte vodou.

6.

Na jablka položte kuře a přikryté pomalu duste.

7.

Smetanu rozmíchejte s moukou.

8.

Měkké kuře a část jablek odeberte a jablkovou šťávu zahustěte smetanou.

9.

Nechejte projít varem, propasírujte přes sítko.

10.

Vložte zbylá jablka a maso a prohřejte.

11.

Podávejte s rýží.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 631,2kJ 3 550,3kJ
Bílkoviny 6,8g 38,1g
Tuky 8,2g 46,3g
Sacharidy 7,3g 40,8g
Cholesterol 28,9mg 162,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz