Kuřecí šneky
Kuřecí nudličky jsou srolovány do tvaru šneka a podávány na smetanových žampiónech s chutí kari.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Maso umyjte a osušte.
Maso nakrájejte na dlouhé nudličky, osolte, opepřete.
Každý plátek masa srolujte do tvaru šneka.
V hlubší pánvi rozehřejte olej a šneky zprudka opečte z obou stran. Vyberte je na talíř.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na drobno.
Žampióny očistěte a pokrájejte.
Ve šťávě z masa dozlatova orestujte cibuli, přidejte žampióny a šneky.
Podlijte vodou, přidejte kari koření a zakryté duste asi 20 minut.
Ve smetaně dobře rozmíchejte hladkou mouku a přidejte ji k masu.
Směs zlehka promíchejte a nechte projít varem.
Šneky podávejte s těstovinami nebo s rýží a přelité smetanou.
Hodnotit recept: