Medově hořčicové kuře | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Medově hořčicové kuře

55 min. | hlavní chod | 2 764 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Kuřecí stehna naložená v medové marinádě s hořčicí jsou upečena dokřupava.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 špetkasůl
1 polévková lžícemed
2 lžičkahořčice francouzská
3 polévková lžíceolej olivový
6 kskuřecí stehno

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 40
1.

Marináda: do mísy dáme med, hořčici a olej. Vše dobře promíchejte.

2.

Kuřecí stehna umyjte, osušte, osolte a chvíli nechte odležet.

3.

Maso důkladně potřete marinádou a dejte na pekáč.

4.

Troubu předehřejte a maso upečte dohněda.

5.

Podávejte s rýží nebo se zeleninou kaší a salátem.

6.

Pozn. Elektrická trouba: 180 °C Teplovzdušná trouba: 160 °C Plynová trouba: stupeň 3 – 4

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 058,4kJ 2 764,1kJ
Bílkoviny 19,7g 51,5g
Tuky 5,2g 13,5g
Sacharidy 1g 2,5g
Cholesterol 67mg 175mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz