Brynzová křidélka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Brynzová křidélka

35 min. | hlavní chod | 4 077 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Uvařená kuřecí křidélka jsou obalena v mouce a v těstíčku z brynzy a poté upečena dozlatova.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapaprika mletá sladká
1 špetkasůl
12 kskuřecí křídla
2 ksvejce
2 polévková lžícemléko
30 gbrynza čerstvá
60 gmouka hladká

na obalení

1 polévková lžícemouka hladká

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Kuřecí křidélka očistěte a povařte v osolené vodě.

2.

Poté je vytáhněte a osušte.

3.

Z mouky, vajec, mléka, brynzy, soli a mleté papriky připravte těstíčko.

4.

Křidélka nejprve obalte v mouce a potom v těstíčku.

5.

Na rozpáleném oleji maso upečte dozlatova.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 078kJ 4 077,5kJ
Bílkoviny 14,9g 56,2g
Tuky 19g 71,9g
Sacharidy 3,5g 13,1g
Cholesterol 100,6mg 380,7mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz