Brynzová křidélka
Uvařená kuřecí křidélka jsou obalena v mouce a v těstíčku z brynzy a poté upečena dozlatova.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkapaprika mletá sladká
1 špetkasůl
12 kskuřecí křídla
2 ksvejce
2 polévková lžícemléko
30 gbrynza čerstvá
60 gmouka hladká
na obalení
1 polévková lžícemouka hladká
podle potřeby
olej
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.
Kuřecí křidélka očistěte a povařte v osolené vodě.
2.
Poté je vytáhněte a osušte.
3.
Z mouky, vajec, mléka, brynzy, soli a mleté papriky připravte těstíčko.
4.
Křidélka nejprve obalte v mouce a potom v těstíčku.
5.
Na rozpáleném oleji maso upečte dozlatova.
Hodnotit recept: