Kedlubnové zelí s uzeným masem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kedlubnové zelí s uzeným masem

40 min. | hlavní chod | 283 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Kedlubnové zelí s uzeným masem

Nastrouhané kedlubny jsou dušeny a ochuceny octem, cukrem a solí. Podávají se k uzenému masu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 polévková lžícemouka hladká
1 lžičkaocet
1 lžičkacukr
1 polévková lžícemáslo
4 kskedluben

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 25
1.

Kedlubny očistěte a nakrájejte na plátky nebo je nastrouhejte na hrubém struhadle.

2.

Kedlubny dejte do kastrolu, zalijte vodou, osolte a na mírném ohni duste.

3.

Pak přidejte ocet, cukr a promíchejte.

4.

Z másla a mouky připravte světlou jíškou, kterou opatrně vmíchejte do kedluben.

5.

Za stálého míchání povařte doměkka.

6.

Podávejte k uzenému masu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 178,9kJ 283,1kJ
Bílkoviny 1,3g 2g
Tuky 2g 3,2g
Sacharidy 5g 7,9g
Cholesterol 6,6mg 10,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Přiznání Ladislava Freje: Kvůli dětem u…

Za svou kariéru vystřídal desítky rolí v televizi i v divadle a také celou řadu žen. Ženatý byl Ladislav…

celý článek »

Události

Jakub si po smrti rodiny pořídil „vlky“,…

Existují milovníci zvířat a pak existují skutečně velcí milovníci zvířat. Jedním z nich je armádní…

celý článek »

Americký fotbal

Hvězda NFL, která si vzala Češku: šokující…

Tak tohle je šok! Americký quarterback Andrew Luck, jedna z největších hvězd NFL, v sobotu večer…

celý článek »