Pikantní švestky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pikantní švestky

20 min. | chuťovka | 1 352 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Pikantní švestky

Sušené švestky jsou naplněny směsí z taveného sýra, oliv, vlašských ořechů a feferonky. Vhodné jako chuťovka k aperitivu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 ksfeferonka červená
200 gšvestky sušené
4 kssýr tavený
50 golivy zelené bez pecek
50 gořechy vlašské

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Ořechy nasekejte nadrobno, olivy nakrájejte, feferonku také drobně nakrájejte.

2.

Tavený sýr smíchejte s ořechy, olivami a feferonkou.

3.

Vše osolte, opepřete a znovu důkladně promíchejte.

4.

Vzniklou směsí pak k sobě slepujte vždy dvě švestky.

5.

Pikantní ovoce, které v této podobě není vhodné pro děti, podáváme jako chuťovku k aperitivu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 318,8kJ 1 351,8kJ
Bílkoviny 6,4g 6,5g
Tuky 17,1g 17,6g
Sacharidy 37,7g 38,7g
Cholesterol 18,3mg 18,8mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz