Brambory Piirakka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Brambory Piirakka

60 min. | příloha | 3 992 kJ/porce | Finská kuchyně | 4 porce

Zapečené brambory

Zapečené brambory s uzeným masem a opečeným chlebem jsou ochuceny nastrouhaným sýrem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
200 gsýr tvrdý
200 gmaso uzené
200 gmáslo
4 plátekchléb
800 gbrambory

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 40
1.

Chleba nakrájejte na kostky a opečte na tuku do křupava.

2.

Uzené maso si nakrájejte na kostky.

3.

Zvlášť si toto uzené maso opečte.

4.

Brambory uvařte ve slupce, oloupejte je a nakrájejte na drobné kousky.

5.

V zapékací misce brambory smíchejte s opečeným masem a chlebem.

6.

Osolte, opepřete a zasypte nastrouhaným sýrem.

7.

Nechte zvolna zapéct v troubě, dokud se sýr nerozpustí.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 950,5kJ 3 992,2kJ
Bílkoviny 7,5g 31,4g
Tuky 14,7g 61,8g
Sacharidy 17,5g 73,5g
Cholesterol 45,8mg 192,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz