Plněná kuřecí prsíčka
Pekáč vymazaný česnekem je pokryt rajčatovými plátky, plátky kuřecího masa a zasypány sýrem a zapečen v troubě.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na pekáč
Postup přípravy
Maso omyjte a osušte.
Každou porci nakrojte dvakrát podélně a do vzniklých zářezů vložte špek a asi polovinu množství šalvěje.
Maso osolte, opepřete.
Rajčata očistěte, omyjte a nakrájejte na plátky.
Česnek oloupejte a rozkrojte.
Česnekem potřete dno pekáče a vymažte olivovým olejem.
Poklaďte mírně osolenými rajčatovými plátky.
Další vrstvu bude tvořit maso, které zasypte strouhaným sýrem.
Duste až do úplněho změknutí.
Zbytek šalvěje použijte na zdobení již hotového pokrmu. Podávejte s bagetou.
Hodnotit recept: