Plněná kuřecí kobliha | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Plněná kuřecí kobliha

40 min. | hlavní chod | 1 755 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Kuřecí prsa plněná šunkou a nivou jsou opečena a podávána s žampiónovou omáčkou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 dlvývar
1 špetkakoření grilovací
1 špetkasůl
1 polévková lžícemáslo
1 polévková lžícemouka
1 polévková lžíceolej
100 gžampióny čerstvé
120 gšunka
160 gsýr niva
600 gkuřecí prsa

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 25
1.

Žampióny očistěte a nakrájejte na plátky.

2.

Kuřecí řízky rozdělte na 4 díly a opatrně naklepejte.

3.

Na každé maso položte plátek šunky a díl nivy.

4.

Maso zabalte, vytvarujte do koblihy, upevněte párátkem.

5.

Maso okořeňte solí a grilovacím kořením.

6.

Na pánvi rozehřejte olej a maso na něm zprudka opečte.

7.

Přidejte kousek másla a orestujte žampióny.

8.

Zaprašte moukou, zalijte vývarem a povařte.

9.

Předehřejte troubu na 140°C.

10.

Koblihy přeneste do pekáče, podlijte šťávou a pod poklicí pečte asi 20 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 626,2kJ 1 755kJ
Bílkoviny 15,4g 43,1g
Tuky 9g 25,3g
Sacharidy 1,6g 4,6g
Cholesterol 31,1mg 87,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz