Plněná kuřecí kobliha
Kuřecí prsa plněná šunkou a nivou jsou opečena a podávána s žampiónovou omáčkou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Žampióny očistěte a nakrájejte na plátky.
Kuřecí řízky rozdělte na 4 díly a opatrně naklepejte.
Na každé maso položte plátek šunky a díl nivy.
Maso zabalte, vytvarujte do koblihy, upevněte párátkem.
Maso okořeňte solí a grilovacím kořením.
Na pánvi rozehřejte olej a maso na něm zprudka opečte.
Přidejte kousek másla a orestujte žampióny.
Zaprašte moukou, zalijte vývarem a povařte.
Předehřejte troubu na 140°C.
Koblihy přeneste do pekáče, podlijte šťávou a pod poklicí pečte asi 20 minut.
Hodnotit recept: