Lhotecká cibulačka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Lhotecká cibulačka

25 min. | polévka | 1 729 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Polévka z cibule s opečeným toastovým chlebem, žloutkem a nastrouhaným sýrem rozehřeje hlavně v zimě.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkakmín drcený
1 polévková lžíceolej
1,5 lvývar hovězí
100 gsýr eidam
200 gkrkovice uzená
250 gcibule kuchyňská
4 ksžloutek
4 plátekchléb toastový

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 10
1.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Maso nakrájejte na kousky.

2.

Na pánvi rozehřejte olej a cibuli, maso a kmín orestujte.

3.

Zalijte vývarem a krátce povařte.

4.

Čtyři kousky toastového chleba opečte v toastovači.

5.

Do talíře nalijte polévku, položte toast, na který dejte žloutek.

6.

Sýr nastrouhejte, pažitku omyjte a nakrájejte.

7.

Vše na talíři posypte sýrem a pažitkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 307,5kJ 1 729,5kJ
Bílkoviny 4,1g 23g
Tuky 4,3g 24,3g
Sacharidy 4,4g 24,9g
Cholesterol 56,2mg 316,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz