Krůtí minutkový guláš | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krůtí minutkový guláš

40 min. | hlavní chod | 1 152 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Netradiční guláš z krůtího masa, papriky, pórku, žampiónů a klobásy je ochucen česnekem, kečupem a mletou paprikou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 stroužekčesnek
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 lžičkakoření grilovací
1 dlvývar
1 kscibule kuchyňská
1 lžičkapaprika mletá sladká
1 lžičkasolamyl
100 gpórek
100 gpaprika červená
100 gžampióny čerstvé
120 gklobása
400 gkrůtí maso
50 gkečup

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 10
1.

Krůtí maso nakrájejte na nudličky a okořeňte.

2.

Papriku umyjte, zbavte semínek a nakrájejte na kostičky.

3.

Pórek očistěte a nakrájejte na kolečka.

4.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

5.

Žampióny očistěte a nakrájejte na plátky.

6.

Klobásu nakrájejte na kolečka.

7.

Česnek oloupejte a prolisujte.

8.

Na pánvi rozehřejte olej a maso opékéjte asi 2 minuty.

9.

Přidejte zeleninu, klobásu a zvolna 1 minutu restujte.

10.

Lehce zaprašte paprikou, přidejte kečup a česnek.

11.

Zalijte vývarem a krátce poduste.

12.

Solamyl rozmíchejte s vodou a guláš podle potřeby zahustěte.

13.

Podávejte s rýží nebo hranolkami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 426,1kJ 1 151,6kJ
Bílkoviny 11,8g 31,9g
Tuky 3,9g 10,6g
Sacharidy 4,8g 12,8g
Cholesterol 10mg 27mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz