Krůtí minutkový guláš
Netradiční guláš z krůtího masa, papriky, pórku, žampiónů a klobásy je ochucen česnekem, kečupem a mletou paprikou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Krůtí maso nakrájejte na nudličky a okořeňte.
Papriku umyjte, zbavte semínek a nakrájejte na kostičky.
Pórek očistěte a nakrájejte na kolečka.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Žampióny očistěte a nakrájejte na plátky.
Klobásu nakrájejte na kolečka.
Česnek oloupejte a prolisujte.
Na pánvi rozehřejte olej a maso opékéjte asi 2 minuty.
Přidejte zeleninu, klobásu a zvolna 1 minutu restujte.
Lehce zaprašte paprikou, přidejte kečup a česnek.
Zalijte vývarem a krátce poduste.
Solamyl rozmíchejte s vodou a guláš podle potřeby zahustěte.
Podávejte s rýží nebo hranolkami.
Hodnotit recept: