Kachní játra restovaná s anglickou slaninou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kachní játra restovaná s anglickou slaninou

20 min. | hlavní chod | 1 657 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Orestovaná kachní játra s žampióny, cibulí, a slaninou jsou ochucena majoránkou a kmínem a podávána s rýží.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 polévková lžíceolej
120 gslanina anglická
150 gžampióny čerstvé
2 kscibule kuchyňská
600 gkachní játra

podle chuti

majoránka sušená
sůl
pepř černý mletý
kmín drcený

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 5
1.

Kachní játra omyjte a nakrájejte.

2.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

3.

Žampióny očistěte a nakrájejte na plátky.

4.

Na pánvi rozpalte olej a játra opečte asi 2 minuty.

5.

Játra opepřete, přidejte cibuli, nakrájenou slaninu, žampióny a koření.

6.

Další 3 minuty pomalu restujte. V případě potřeby podlijte trochou vývaru.

7.

Jako příloha je nejvhodnější rýže.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 609,6kJ 1 656,7kJ
Bílkoviny 14,5g 39,5g
Tuky 8,9g 24,1g
Sacharidy 3,2g 8,7g
Cholesterol 6,6mg 18mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz