Bulharská polévka tarator | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bulharská polévka tarator

20 min. | polévka | 1 701 kJ/porce | Bulharská kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Fotografie

Bulharská slaná studená polévka z jogurtu, česneku, kopru a nastrouhaných okurek a posypaná vlašskými ořechy.Rychlá na prípravu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžíceořechy vlašské
1 lmléko
1 lžícekopr čerstvý
1 ljogurt bílý
1 špetkasůl
2 stroužekčesnek
2 lžíceolej
300 gokurka salátová
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Jogurt smíchejte s mlékem, osolte, přidejte prolisovaný česnek, pepř a olej.

2.

Promíchejte, přidejte nastrouhané okurky a nadrobno posekaný kopr.

3.

Před podáváním posypejte nasekanými vlašskými ořechy.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 266,7kJ 1 701,1kJ
Bílkoviny 3,6g 22,8g
Tuky 3,3g 20,7g
Sacharidy 4,9g 31,1g
Cholesterol 2,4mg 15mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz