Polská zeleninová polévka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Polská zeleninová polévka

50 min. | polévka | 841 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Polská zeleninová polévka

Polévka z oblíbené mražené zeleeniny, rýže, brambor a cibule je ochucena podravkou a smetanou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 polévková lžíceolej
1 kscibule kuchyňská
1 špetkasůl
1 lžičkakoření podravka
200 mlsmetana
3 ksbrambory
300 gzelenina mražená
4 polévková lžícerýže

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 30
1.

V hrnci rozehřejte olej a osmahněte na něm oblíbenou mraženou zeleninu.

2.

Zalijte 1l vody, osolte.

3.

Cibuli oloupejte. Rýži propláchněte.

4.

Cibuli vcelku a rýži přidejte k polévce. Vařte asi 10 minut.

5.

Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky.

6.

Brambory přidejte k polévce a vše uvařte doměkka.

7.

Polévku ochuťte kořením podravka a nakonec přilijte smetanu.

8.

Dobře promíchejte a odstavte z ohně.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 364,7kJ 840,6kJ
Bílkoviny 2,2g 5,1g
Tuky 4g 9,1g
Sacharidy 11,5g 26,5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz