Marinovaná kuřecí prsíčka v těstíčku
Kuřecí prsíčka marinovaná v sójové omáčce a poté obalena v těstíčku z mouky, vajec, mléka, soli, pepře a kmínu. Při pečení jsou posypána žampióny.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle chuti
Postup přípravy
Z mouky, vajec, mléka, soli, pepře a kmínu vymíchejte hustější těstíčko.
Kuřecí prsa omyjte a naklepejte.
Maso dejte na půl hodiny marinovat do sójové omáčky.
Maso obalte v těstíčku.
Žampióny očistěte a nakrájejte na plátky.
Na pánvi rozehřejte olej a položte na ní maso, vrchní stranu řízku posypte žampióny.
Po obou stranách maso smažte pomalu do zlatova.
Podávejte s brambory a zeleninovou přílohou.
Hodnotit recept: