Krůtí plněný smotek
Opečené krůtí maso plněné šunkou a sýrem se podává s opečenými brambory a čerstvou zeleninou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 polévková lžíceolej
1 polévková lžícehořčice
1 polévková lžícekečup
1 špetkasůl
1 špetkapepř barevný drcený
100 gsýr eidam
150 gšunka
150 gsýr balkánský
700 gkrůtí prsa
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.
Maso naklepejte na co nejtenčí plátky.
2.
Maso osolte, opepřete, potřete hořčicí a kečupem.
3.
Na pánvi rozehřejte olej a položte na ni nenamazanou stranou maso.
4.
Pomalu pečte, až je maso skoro hotové, otočte jej.
5.
Na opečenou stranu položte plátky šunky, posypte sýrem a pomalu dopečte.
6.
Hotové maso stočte do smotku a dejte na talíř.
7.
Výpek zřeďte vývarem a přelijte jím hotové maso.
8.
Smotek podávejte s opečenými brambory a s čerstvou zeleninou.
Hodnotit recept: