Krůtí plněný smotek | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krůtí plněný smotek

35 min. | hlavní chod | 1 834 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Opečené krůtí maso plněné šunkou a sýrem se podává s opečenými brambory a čerstvou zeleninou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 polévková lžíceolej
1 polévková lžícehořčice
1 polévková lžícekečup
1 špetkasůl
1 špetkapepř barevný drcený
100 gsýr eidam
150 gšunka
150 gsýr balkánský
700 gkrůtí prsa

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Maso naklepejte na co nejtenčí plátky.

2.

Maso osolte, opepřete, potřete hořčicí a kečupem.

3.

Na pánvi rozehřejte olej a položte na ni nenamazanou stranou maso.

4.

Pomalu pečte, až je maso skoro hotové, otočte jej.

5.

Na opečenou stranu položte plátky šunky, posypte sýrem a pomalu dopečte.

6.

Hotové maso stočte do smotku a dejte na talíř.

7.

Výpek zřeďte vývarem a přelijte jím hotové maso.

8.

Smotek podávejte s opečenými brambory a s čerstvou zeleninou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 637,9kJ 1 833,8kJ
Bílkoviny 20,7g 59,4g
Tuky 7,2g 20,7g
Sacharidy 1,2g 3,6g
Cholesterol 6mg 17,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz