Vločková kaše | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vločková kaše

20 min. | dezert | 2 118 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Vločková kaše

Kaše z ovesných vloček přelitá jahodovou šťávou s kousky jahod ocení nejen děti.

Autor receptu: jijina

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
150 gvločky ovesné
150 gjahody čerstvé
2 polévková lžícecukr krupice
2 polévková lžícemáslo rozpuštěné
250 mlmléko

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 15
1.

Vločky den předem namočíme do vody (asi 1 cm nad povrch).

2.

Druhý den nalijeme do hrnce mléko, přivedeme k varu a přidáme vločky.

3.

Osolíme a mícháme do zhoustnutí.

4.

Nakonec kaši osladíme, rozdělíme na talíře, omastíme rozpuštěným máslem a přelijeme šťávou z jahod a poklademe kousky jahod.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 137kJ 2 117,6kJ
Bílkoviny 5,8g 10,8g
Tuky 11,1g 20,6g
Sacharidy 39,2g 72,9g
Cholesterol 23,2mg 43,1mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz