Pangasius se špenátem
Pangasius pečený na másle se špenátem je servírován s bramborami.
Autor receptu: jijina
Ingredience
0,5 lžičkasůl
0,5 lžičkapaprika červená mletá
1 kscibule kuchyňská
1 lžičkakrupice dětská
1 špetkapepř černý mletý
2 stroužekčesnek
4 kspangas filety
4 polévková lžícemáslo
400 gšpenát mražený
50 mlmléko
Postup přípravy
Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 25
1.
Filety z pangasiuse osolíme, opepříme a mírně posypeme mletou paprikou.
2.
Vložíme na pánev s rozpuštěným máslem a z každé strany opečeme asi 8 minut.
3.
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme špenát, rozetřený česnek, mléko, osolíme.
4.
Krátce podusíme a ke konci zahustíme lžičkou krupičky.
5.
Upravíme na talíře a podáváme s vařenými bramborami.
Hodnotit recept: