Pangasius se špenátem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pangasius se špenátem

30 min. | hlavní chod | 614 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Pangasius se špenátem

Pangasius pečený na másle se špenátem je servírován s bramborami.

Autor receptu: jijina

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lžičkasůl
0,5 lžičkapaprika červená mletá
1 kscibule kuchyňská
1 lžičkakrupice dětská
1 špetkapepř černý mletý
2 stroužekčesnek
4 kspangas filety
4 polévková lžícemáslo
400 gšpenát mražený
50 mlmléko

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 25
1.

Filety z pangasiuse osolíme, opepříme a mírně posypeme mletou paprikou.

2.

Vložíme na pánev s rozpuštěným máslem a z každé strany opečeme asi 8 minut.

3.

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme špenát, rozetřený česnek, mléko, osolíme.

4.

Krátce podusíme a ke konci zahustíme lžičkou krupičky.

5.

Upravíme na talíře a podáváme s vařenými bramborami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 426,6kJ 613,8kJ
Bílkoviny 2,3g 3,3g
Tuky 9g 13g
Sacharidy 4,1g 5,9g
Cholesterol 29,2mg 42mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz