Obalované žampiony s hranolkami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Obalované žampiony s hranolkami

obalované žampiny s hranolkami

Žampiony v klasickém trojobalu jsou zkombinované s tradičními hranolkami.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce

na obalení

1 ksvejce
1 hrnečekmouka hladká
1 hrnečekstrouhanka

na pánev

7 ksžampióny čerstvé

na plech

1 balíčekhranolky mražené

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Žampiony rozkrojíme na poloviny nebo na třetiny a klasicky obalíme v trojobalu - hladká mouka, vejce, strouhanka.

2.

Žampiony smažíme na pánvi.

3.

Hranolky smažíme ve fritovacím hrnci max. 10 minut.

4.

Vše osolíme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 310,7kJ 299,9kJ
Bílkoviny 5,8g 5,6g
Tuky 3,9g 3,7g
Sacharidy 4,3g 4,1g
Cholesterol 150,3mg 145mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz