Salátek s fetou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Salátek s fetou

10 min. | salát | 304 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Salátek s fetou

Ledový salát s paprikou, okurkou a rajčetem je doplněný fetou a ochucený balsamikovým octem.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce

salát

1 ksokurka
1 kssalát ledový
1 kspaprika
2 ksrajčata
2 balíčeksýr feta

podle chuti

ocet balsamico
sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

Ledová salát pokrájíme, papriku nakrájíme na nudličky, okurku na kolečka a rajčata na měsíčky.

2.

Fetu pokrájíme a přidáme na vrch zeleniny.

3.

Lehce osolíme a pokapeme balsamikovým octem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 86,6kJ 304kJ
Bílkoviny 0,9g 3,2g
Tuky 0,3g 1,2g
Sacharidy 3,5g 12,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Politika

Zemřel právník Zdeněk Jičínský (†91). Exposlanec…

V noci na pátek zemřel právník a někdejší politik ČSSD Zdeněk Jičínský, bylo mu 91 let. Na přelomu…

celý článek »

České celebrity

Dojemné gesto drsňáka Vémoly: Pro své holky…

Přestože v MMA ringu působí Karlos Vémola (34), co si nechává říkat Terminátor, za (téměř) nepřemožitelného…

celý článek »

České celebrity

Mahulena Bočanová otevřela lednici a fanoušci…

Herečka Mahulena Bočanová (53) pandemii koronaviru zvládá s klidem, protože má dostatek všeho. Nejenom…

celý článek »

Koronavirus

Snoubenci si během karantény uspořádali…

Ve vězení skončili novomanželé, kteří nedbali bezpečnostních opatření během pandemie koronaviru a…

celý článek »