Salátek s fetou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Salátek s fetou

10 min. | salát | 304 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Salátek s fetou

Ledový salát s paprikou, okurkou a rajčetem je doplněný fetou a ochucený balsamikovým octem.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce

salát

1 ksokurka
1 kssalát ledový
1 kspaprika
2 ksrajčata
2 balíčeksýr feta

podle chuti

ocet balsamico
sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

Ledová salát pokrájíme, papriku nakrájíme na nudličky, okurku na kolečka a rajčata na měsíčky.

2.

Fetu pokrájíme a přidáme na vrch zeleniny.

3.

Lehce osolíme a pokapeme balsamikovým octem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 86,6kJ 304kJ
Bílkoviny 0,9g 3,2g
Tuky 0,3g 1,2g
Sacharidy 3,5g 12,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Šok pro Luďka Sobotu: Na výročí s manželkou…

Oblíbený herec a komik Luděk Sobota (76) v srpnu oslavil s manželkou Adrienou významné výročí, mají…

celý článek »

Krimi

Desítky Čechů nakažených na Krétě chtějí…

Čeští turisté na Krétě zažívali muka. Několik desítek z nich začalo trpět vážnými střevními potížemi.…

celý článek »

České celebrity

Nemocná dcera Mahuleny Bočanové slaví 18:…

Herečka Mahulena Bočanová (52) prožívá velmi emotivních posledních pár dní. Její dcera Márinka, která…

celý článek »

Anglie - Premier League

Lukaku pálil do United: Já byl obětní beránek,…

Dlouho v United nepobyl. Romelu Lukaku přišel na Old Trafford v létě roku 2017, o dvě sezony později…

celý článek »