Kuřecí stehýnka v marinádě | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuřecí stehýnka v marinádě

45 min. | hlavní chod | 5 364 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Kuřecí stehýnka v marinádě

    Opečená spodní kuřecí stehýnka mají krásnou barvu díky marinádě ze sójové omáčky, medu, olivového oleje a hořčice.

    Autor receptu: kucharici

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 polévková lžíceolej olivový
    1 polévková lžícemed tekutý
    1 lžičkahořčice plnotučná
    2 polévková lžíceomáčka sójová
    4 kskuřecí spodní stehno

    podle chuti

    sůl
    pepř černý mletý

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 35
    1.

    Smícháme sójovou omáčku, med, olivový olej a hořčici.

    2.

    Omytá stehýnka řádně v marinádě namočíme a necháme asi půl hodiny marinovat při pokojové teplotě.

    3.

    Stehýnka položíme na plech s pečícím papírem, ještě špetkou osolíme a opepříme a pečeme v předehřáté troubě na 180°C 35 minut.

    4.

    Stehýnka podáváme s rýží nebo samostatně s chlebem.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 1 006,3kJ 5 363,6kJ
    Bílkoviny 19,9g 105,8g
    Tuky 3,8g 20,2g
    Sacharidy 1,5g 8,2g
    Cholesterol 65,7mg 350mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz