Koprová omáčka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Koprová omáčka

30 min. | hlavní chod | 215 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Koprová omáčka

Jemná smetanová omáčka s koprem a s vajíčkem je vhodná k bramborám i hovězímu masu.

Autor receptu: kris_tynka

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lsmetana 12%
1 lžičkacukr
1 ksvejce
1 lvoda
2 polévková lžícemouka hladká
2 špetkasůl
3 polévková lžícekopr ve sladkokyselém nálevu
5 clolej

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.

Z mouky a oleje si připravíme jíšku.

2.

Zalijeme vodou a přidáme sterilovaný kopr.

3.

Přidáme smetanu na vaření, ve které jsme rozmíchali trochu mouky.

4.

Dochutíme solí a cukrem. Nakonec vmícháme vajíčko.

5.

Podáváme s bramborem a uvařeným vejcem nebo vařeným hovězím masem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 79,8kJ 215,2kJ
Bílkoviny 0,8g 2g
Tuky 1,1g 2,9g
Sacharidy 1,6g 4,2g
Cholesterol 26,9mg 72,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz