Sterilizované fazolové lusky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Sterilizované fazolové lusky

Sterilizované fazolové lusky

Fazolové lusky sterilizované v sladkokyselém nálevu.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porci
0,7 dlocet
1 lžičkasůl
1 snítkakopr čerstvý
2 lžičkacukr
2 kuličkapepř černý celý
3 dlvoda
300 glusk fazolový

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Do sklenice vložíme nakrájené fazolové lusky.

2.

Ochutíme octem, solí, cukrem, přepřem a koprem.

3.

Zalejeme vodou do plné sklenice a sterilizujeme asi 20 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 107kJ 661,2kJ
Bílkoviny 1,1g 7g
Tuky 0,1g 0,9g
Sacharidy 5,1g 31,5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz