Houbové rizoto | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Houbové rizoto

45 min. | hlavní chod | 37 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Rizoto

Rizoto z hříbků a hrášku je velmi rychlé na přípravu.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 hrnekhřiby čerstvé
1 lžičkasůl
15 dkghrášek mražený
2 balíčekrýže

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 40
1.

Podusíme čerstvé hříbky na cibulce a kousku sádla, okmínujeme.

2.

Uvaříme si sáčkovou rýži dle návodu a počtu strávníků.

3.

Mražený hrášek povaříme asi 10 min v mikrovlnce, pak vše společně promícháme, dle chuti dosolíme a podáváme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 326kJ 37,5kJ
Bílkoviny 5,1g 0,6g
Tuky 0,3g 0g
Sacharidy 17,5g 2g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz