Houby na šlehačce | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Houby na šlehačce

55 min. | hlavní chod | 16 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Houby na šlehačce

Houby zapečené se šlehačkou ochucené petrželkou a podravkou.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 kghouby hřibovité
1 kelímeksmetana
1 svazeknať petrželová
2 polévková lžícekoření podravka

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 40
1.

Houby nakrájíme na plátky, kudrnku nasekáme.

2.

Do pekáčku naskládáme houby, posypeme petrželkou, podravkou a zalijeme šlehačkou.

3.

Pečeme při 200°C cca 40 minut, kontrolujeme, až je šlehačka vypečená. Podáváme s bramborem či chlebem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 282,1kJ 16kJ
Bílkoviny 3,5g 0,2g
Tuky 1,3g 0,1g
Sacharidy 9,9g 0,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Agáta kvůli milence manžela řádí: Lítost,…

Před několika dny díky Blesku prasklo, kdo je novou přítelkyní stále ženatého Jakuba Prachaře (36).…

celý článek »

Peníze

Vyplatí se předčasný důchod? Jak zastavit…

Je to tady! DNES máte opět možnost zavolat a probrat své problémy a strasti »naživo« s profesionály…

celý článek »

Ostrava

Pohřeb romského bosse: Lidé se vrhali do…

Stovky lidí z romské komunity i mimo ni se v pondělí v poledne přišly rozloučit s respektovaným podnikatelem…

celý článek »

Tipsport extraliga

Jágr o emocích: Ubližují mi. Někdy se nepoznávám,…

Prožil zápas plný emocí. Jaromír Jágr uslyšel v neděli v Mladé Boleslavi při porážce 3:6 i pískot,…

celý článek »