Houby na šlehačce | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Houby na šlehačce

55 min. | hlavní chod | 16 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Houby na šlehačce

Houby zapečené se šlehačkou ochucené petrželkou a podravkou.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 kghouby hřibovité
1 kelímeksmetana
1 svazeknať petrželová
2 polévková lžícekoření podravka

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 40
1.

Houby nakrájíme na plátky, kudrnku nasekáme.

2.

Do pekáčku naskládáme houby, posypeme petrželkou, podravkou a zalijeme šlehačkou.

3.

Pečeme při 200°C cca 40 minut, kontrolujeme, až je šlehačka vypečená. Podáváme s bramborem či chlebem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 282,1kJ 16kJ
Bílkoviny 3,5g 0,2g
Tuky 1,3g 0,1g
Sacharidy 9,9g 0,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Praha - Krimi

Záběry hrůzy z pražského Jarova: Mrtvou…

K obrovské tragédii došlo v ulici Pod Lipami na pražském Jarově. V neděli ráno tam zemřela teprve…

celý článek »

České celebrity

Šeredová už je s princeznou z porodnice…

Novopečená maminka Alena Šeredová (42) je v sedmém nebi. Před pár dny přivedla na svět vytoužené…

celý článek »

České celebrity

Výstřední a bohatá tchyně Šeredové: Alena…

Pokud dá svou novorozenou holčičku Vivienne Charlotte hlídat tchyni, může si být Alena Šeredová (42)…

celý článek »

VIP sport

Brankář Mrázek a jeho luxusní život: Jedno…

Tři roky zpátky si hokejový brankář Caroliny Huricanes Petr Mrázek (28) udělal radost červeným Ferrari…

celý článek »