Horká čokoláda pro dospělé | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Horká čokoláda pro dospělé

8 min. | nápoj | 248 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Horká čokoláda

Čokoládový horký nápoj, ochucený rumem.

Autor receptu: tekatoka15

Ingredience

Přepočítat na  porce

na pánev

10 dkgčokoláda hořká
2 dlsmetana 12%

podle chuti

rum
šlehačka ve spreji
hoblinky čokoládové hořké

Postup přípravy

Čas přípravy: 3
Čas vaření/pečení: 5
1.

Čokoládu nalámeme na kostičky a společně se smetanou ji za stálého míchání rozpustíme ve vodní lázni.

2.

Ochutíme rumem a horkou čokoládu nalejeme do sklenic.

3.

Ozdobíme šlehačkou a strouhanou čokoládou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 500,6kJ 247,6kJ
Bílkoviny 2,1g 0,3g
Tuky 13,4g 2,2g
Sacharidy 23,5g 3,9g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Lucie Borhyová přiznala: Společné bydlení…

Kápla božskou! Hvězda Novy Lucie Borhyová (41) už dva roky žije ve společné domácnosti s brněnským…

celý článek »

Komentáře

Komentář: Piráti se ničí v přímém přenosu.…

Piráti si dlouho užívali bezstarostný let vzhůru. Všechny průšvihy včetně pornominulosti jejich vysokých…

celý článek »

Svět

Krutá smrt 39 imigrantů se dala čekat. „Ti…

Smrt uprchlíků musela přijit - dřív nebo později. Britské úřady úřady dostaly první varování o riziku…

celý článek »

Liga mistrů

Trpišovský: Když prohrát, tak takhle. Souček…

Jeho mužstvo sehrálo další utkání, které fanoušky zvedalo ze sedadel. Slavia podlehla Barceloně 1:2,…

celý článek »