Bramborák | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborák

25 min. | hlavní chod | 167 kJ/porce | 2 porce

Bramborák

Tradičký bramborák je skvělý teplý i studený.

Autor receptu: tekatoka15

Ingredience

Přepočítat na  porce

směs

1 lžičkasůl
2 špetkapepř černý mletý
5 stroužekčesnek
50 dkgbrambory
7 dkgmouka polohrubá

podle potřeby

olej olivový

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme. Česnek prolisujeme.

2.

Do směsi přidáme sůl, pepř, polohrubou mouku a dobře promícháme.

3.

Přímo na pánvičce na rozpáleném tuku utvoříme placky a z obou stran je usmažíme dokřupava.

4.

Hotový bramborák pokládáme na ubrusek, aby se přebytečný tuk odsál.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz