Sumec v těstíčku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Sumec v těstíčku

40 min. | hlavní chod | 214 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Sumec

Křupavý sumec potřený česnekem a citronovou šťávou je obalený v těstíčku ze sardelové pasty.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porce

na plech

1 ksryba sladkovodní
1 ksvejce
1 hrnečekmouka hladká
1 hrnečekolej
1 miskalupínky kukuřičné

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 10
1.

Sumce posolíme, potřeme česnekem, pokapeme citrónovou šťávou.

2.

Necháme asi hodinu uležet v lednici.

3.

Mezitím rozmícháme vejce se lžičkou sardelové pasty a moukou a přidáme do vzniklého těstíčka corn flakesy.

4.

V těstíčku obalíme naporcovanou rybu a smažíme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 792,6kJ 214kJ
Bílkoviny 12,6g 3,4g
Tuky 14,1g 3,8g
Sacharidy 3,5g 0,9g
Cholesterol 537mg 145mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz