Pangas | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pangas

35 min. | hlavní chod | 618 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Pangas

Pečený pangas s pórkem, rajčaty a česnekem je skvěle doplněný brambory.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 snítkasůl
1 polévková lžícepažitka
2 kspórek
2 stroužekčesnek
6 ksrajčata
80 dkgpangas filety

podle chuti

petržel

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Na pekáč dáme olej, na něm si trochu opečeme nakrájené cibulky z pórku.

2.

Na to položíme rybu rozdělenou na porce a osolenou.

3.

Po stranách přidáme oloupaná a na kousky pokrájená rajčata a česnek.

4.

Na to polokládáme kousky másla - trošku podlijeme a pečeme v troubě.

5.

Nakonec posypeme petrželkou.

6.

Výborné s bramborem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 135,7kJ 618kJ
Bílkoviny 1,7g 7,5g
Tuky 0,3g 1,3g
Sacharidy 6,1g 27,7g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz