Pangas
Pečený pangas s pórkem, rajčaty a česnekem je skvěle doplněný brambory.
Autor receptu: denda22
Ingredience
1 snítkasůl
1 polévková lžícepažitka
2 kspórek
2 stroužekčesnek
6 ksrajčata
80 dkgpangas filety
podle chuti
petržel
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.
Na pekáč dáme olej, na něm si trochu opečeme nakrájené cibulky z pórku.
2.
Na to položíme rybu rozdělenou na porce a osolenou.
3.
Po stranách přidáme oloupaná a na kousky pokrájená rajčata a česnek.
4.
Na to polokládáme kousky másla - trošku podlijeme a pečeme v troubě.
5.
Nakonec posypeme petrželkou.
6.
Výborné s bramborem.
Hodnotit recept: