Guláš ze srdíček | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Guláš ze srdíček

60 min. | hlavní chod | 192 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Guláš ze srdíček

Kuřecí srdíčka nakrájená na malé kousky, připravená jako guláš tj. podušená na paprice a majoránce.

Autor receptu: kris_tynka

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkasůl
1 kscibule kuchyňská
1 polévková lžícemajoránka sušená
2 špetkakmín drcený
2 polévková lžícemouka hladká
2 polévková lžícepaprika mletá
2 špetkapepř černý mletý
5 clolej
750 dkgkuřecí srdce

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 40
1.

Na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na malé kousky.

2.

Srdíčka odblaníme a odstraníme tuk. Očištěné srdíčka nakrájíme na malé kolečka a přidáme k cibuli.

3.

Přidáme papriku, osolíme, opepříme a okmínujeme. Zalijeme trochou vody a dusíme do měkka.

4.

Z vody a mouky připravíme záklechtku, kterou guláš zahustíme. Nakonec přidáme majoránku a dochutíme. Podáváme s rýží nebo chlebem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 86,4kJ 192,4kJ
Bílkoviny 0,5g 1,1g
Tuky 0,8g 1,7g
Sacharidy 3,3g 7,5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz