Vepřové maso na mrkvi | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřové maso na mrkvi

40 min. | hlavní chod | 2 417 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Vepřové maso na mrkvi

    Vepřové kousky podušené s cibulí a mrkví je možné jíst samostatně či s brambory.

    Autor receptu: lolitas

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 kgbrambory
    1 kscibule kuchyňská
    1 polévková lžícemouka hladká
    2 polévková lžíceolej
    2 ksmrkev
    200 gvepřová kýta

    podle chuti

    sůl
    pepř černý mletý
    kmín mletý

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 30
    1.

    V hrnci osmahneme cibulku.

    2.

    Vložíme na cibuli na kostky nakrájené vepřové maso a na kolečka nakrájenou mrkev.

    3.

    Osolíme, opepříme, okmínujeme a dusíme 30 minut.

    4.

    Občas podlijeme. Na závěr zahustíme hladkou moukou.

    5.

    Nejlepší přílohou je vařený brambor.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 311,5kJ 2 416,9kJ
    Bílkoviny 1,5g 11,3g
    Tuky 2,2g 16,7g
    Sacharidy 13,3g 103,4g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz