Stroganov z vepřového masa | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Stroganov z vepřového masa

60 min. | hlavní chod | 939 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Stroganov z vepřového masa

    Vepřové maso podušené ve smetanové omáčce se žampióny a okurkami se podává s rýží.

    Autor receptu: lolitas

    Ingredience

    Přepočítat na  porce

    příloha

    1 balíčekrýže

    na pánev

    1 kelímeksmetana 12%
    1 kscibule kuchyňská
    1 polévková lžícekečup
    1 lžičkahořčice
    1 konzervažampióny sterilované
    1 špetkapepř černý mletý
    2 polévková lžíceolej
    2 špetkasůl
    2 plátekvepřové maso
    3 ksokurka kyselá

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 50
    1.

    Do vroucí osolené vody dáme vařit na 20 minut rýži.

    2.

    Mezitím nakrájíme maso na nudličky a cibuli na kostičky.

    3.

    Na oleji osmahneme cibulku, přidáme vepřové maso, sůl, pepř, kečup a hořčici.

    4.

    Zamícháme, přidáme nakrájené žampiony, okurky a trochu vody a 15 minut dusíme.

    5.

    Nakonec dáme smetanu a cca 15 minut mícháme a máme hotovo.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 346kJ 939,5kJ
    Bílkoviny 1,9g 5,1g
    Tuky 5,9g 16,1g
    Sacharidy 6,5g 17,7g
    Cholesterol 0,3mg 0,7mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz