Bramboračka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramboračka

30 min. | polévka | 609 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Bramboračka

Hustá bramboračka s mrkví, pórkem a celerem je skvělá pro děti, ale i dospělé.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 kspórek
1 ksmrkev
1 svazečekceler
1 polévková lžícemouka hladká
1 ksbujón zeleninový
5 ksbrambory
1 polévková lžícemáslo

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.

Brambory oloupeme a umyjeme a dáme vařit.

2.

Mezitím ve velkém hrnci necháme rozpustit máslo a přidáme hladkou mouku, uděláme jíšku.

3.

Poté ji ihned zalijeme vodou a hodně rozmícháme.

4.

Přidáme očistěnou a nakrájenou zeleninu - mrkev, pórek a celer (nebo balíček mražené zeleniny).

5.

Vložíme ještě kostičku zeleninového bujonu, přidáme vařené brambory bez vody.

6.

Polévku dochutíme solí a podáváme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 332kJ 609,2kJ
Bílkoviny 1,8g 3,3g
Tuky 1,9g 3,5g
Sacharidy 14,6g 26,8g
Cholesterol 5,7mg 10,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz