Restovaná makrelová filátka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Restovaná makrelová filátka

15 min. | chuťovka | 886 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Restovaná makrelová filátka na přepuštěném másle

    Makrelová filátka obalená v hladké mouce se restují na přepuštěném másle. Jednoduchá a mimořádně rychlá na přípravu.

    Autor receptu: colombo65

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    2 polévková lžícemáslo přepuštěné
    500 gmakrela

    podle chuti

    sůl
    pepř černý mletý

    podle potřeby

    mouka hladká

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 5
    Čas vaření/pečení: 10
    1.

    Filátka z malých makrel rozmrazíme, nasolíme a opepříme.

    2.

    Na pánev si dáme rozpustit přepuštěné máslo a filátka lehce obalená v hl. mouce restujeme do zlatavé barvy.

    3.

    Restujeme pomalu, díky přepuštěnému máslu se nám nebude nic přepalovat.

    4.

    Po orestování necháme ještě filátka krátce odpočinout v másle a poté podáváme jako pochoutku při dlouhých zimních večerech, třeba se suchary.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 318,8kJ 886,2kJ
    Bílkoviny 0,3g 0,8g
    Tuky 7,2g 20g
    Sacharidy 2,1g 5,8g
    Cholesterol 20,5mg 57mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz