Srdíčkové miniřízečky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Srdíčkové miniřízečky

35 min. | hlavní chod | 935 kJ/porce | Česká kuchyně | 5 porcí

Srdíčkové miniřízečky

Chutné miniřízky, které jsou výborné jako předkrm, ale i hlavní chod např.s bramborem.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porcí

náplň

1 kscibule jarní
100 gsýr tvrdý
100 guzenina

těsto

0,5 lžičkasůl
180 gmouka hladká
30 gmáslo
300 mlmléko

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 15
1.

Mléko svaříme s herou, přidáme mouku. Necháme trochu vychladnout. Ještě vlažné vyndáme na prkno s moukou a vypracujeme hladké těsto.

2.

Necháme těsto vychladnout. Pak ho rozválíme na 2-3 mm. Vytvarujeme srdíčka.

3.

Doprostřed srdíčka dáme naplň (sýr a uzeninu nastrouháme, cibulku nakrájíme).

4.

Přikryjeme druhým srdíčkem a spojíme k sobě.

5.

Srdíčka namáčíme v rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance.

6.

Smažíme dozlatova. Jsou dobré jak teplé, tak i studené.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 979,4kJ 935,3kJ
Bílkoviny 9,1g 8,7g
Tuky 9g 8,6g
Sacharidy 28,9g 27,6g
Cholesterol 17,8mg 17mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz