Pomazánka „stréca Jožina„ | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pomazánka „stréca Jožina„

15 min. | pomazánka | 89 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Pomazánka „ stréca Jožina „

    Pomazánka z feferonek, okurky, salámu a cibule je ochucená masoxem, hořčicí a cukrem.

    Autor receptu: colombo65

    Ingredience

    Přepočítat na  porcí
    1 kostkamasox
    1 polévková lžícehořčice plnotučná
    1 kscibule kuchyňská
    1 lžičkacukr
    2 ksfeferonka červená
    2 ksokurka sterilovaná
    200 gsalám pikantní

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 15
    1.

    Vše umeleme na masovém strojku, řádně promícháme a natíráme na topinky nebo na nasucho opečený toustový chleba.

    2.

    Kdo chce, může posypat nahrubo strouhaným sýrem (dle chuti Eidam, Niva).

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 118,8kJ 89,1kJ
    Bílkoviny 0,5g 0,4g
    Tuky 0,9g 0,7g
    Sacharidy 5,4g 4g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz