Tartare z lososa s marinovaným fenyklem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Tartare z lososa s marinovaným fenyklem

20 min. | hlavní chod | 2 026 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Losos s feniklovou omáčkou a kaviárom

Losos ochucený fenyklem, sójovou omáčkou, koprem a šalotkou. Podáváme s marinovaným fenyklem, opečenými tousty a salátem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 hrstkopr čerstvý
1 kspomeranč
1 kssalátový mix
1 špetkasůl
10 gcukr
10 golej olivový
100 gnať fenyklová
100 gchléb toastový
20 gšalotka
200 glosos
5 gomáčka sójová
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Lososa nakrájíme na malé kostičky.

2.

Ochutíme solí, kouskem nakrájeného fenyklu, sójovou omáčkou, olejem, koprem a nasekanou šalotkou.

3.

Vše promícháme a necháme odležet v chladu.

4.

Z pomeranče vymačkáme šťávu, kterou svaříme s cukrem na "karamel".

5.

Do horkého rozvaru přidáme fenykl nakrájený na větší kousky a necháme v chladu marinovat (minimálně 1 hodinu, ale klidně i do druhého dne).

6.

K tartaru podáváme opečené tousty a trhaný salátek, promíchaný s marinovaným fenyklem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 609,4kJ 2 026,2kJ
Bílkoviny 8,2g 27,3g
Tuky 6,3g 21g
Sacharidy 14,2g 47,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz