Vepřové medailonky na hříbkách | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřové medailonky na hříbkách

32 min. | hlavní chod | 1 213 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Vepřové medailonky na hříbkách

Vepřové medailonky na vlastnoručně nasbíraných hříbkách udělají radost milovníkům hub.

Autor receptu: tekatoka15

Ingredience

Přepočítat na  porce

na pánev

1 kostkamasox
1 kscibule kuchyňská
2 špetkasůl
2 polévková lžícekoření houbové
3 hrsthouby
3 polévková lžíceolej
40 dkgpanenka vepřová

Postup přípravy

Čas přípravy: 7
Čas vaření/pečení: 25
1.

Vepřové medailonky jemně naklepeme, osolíme a posypeme houbovým kořením.

2.

Na oleji zpěníme cibulku, medailonky po obou stranách opečeme a chvíli podusíme.

3.

Přidáme pokrájené hříbky, masox a vše ještě dusíme do měkka.

4.

Podáváme s bramborem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 374,9kJ 1 213kJ
Bílkoviny 2,1g 6,8g
Tuky 7,5g 24,3g
Sacharidy 4,7g 15,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz