Vepřové maso na houbách | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřové maso na houbách

40 min. | hlavní chod | 700 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Vepřové na houbách s rýží

    Vepřové maso dušené se sušenými houbami se podává s rýží.

    Autor receptu: lolitas

    Ingredience

    Přepočítat na  porce

    příloha

    1 balíčekrýže

    na pánev

    1 polévková lžícekmín drcený
    1 hrnekhouby sušené
    1 lžičkasůl
    1 kscibule kuchyňská
    2 polévková lžícemouka hladká pšeničná
    2 špetkapepř černý mletý
    2 polévková lžíceolej
    2 plátekvepřové maso

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 30
    1.

    Cibuli osmahneme na oleji.

    2.

    Přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso, sůl, pepř, kmín a houby (sušené houby spařit ve vroucí vodě a vodu vylít).

    3.

    Podlijeme vodou a dusíme 30minut. Po uplynulé době zahustíme hladkou moukou.

    4.

    Zatímco dusíme maso, vložíme pytlík rýže do osolené vroucí vody a vaříme 15-20minut.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 939,3kJ 699,8kJ
    Bílkoviny 1,7g 1,3g
    Tuky 20,9g 15,6g
    Sacharidy 10,7g 8g
    Cholesterol 0,9mg 0,7mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz