Rokfórové fondue | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rokfórové fondue

5 min. | příloha | 2 322 kJ/porce | Francouzská kuchyně | 4 porce

Sousta si namáčejte do pikantních omáček

Sýr niva a ementál rozpuštěný ve víně, zahuštěný moizenou a dochucený třešňovicí, muškátovým oříškem a pepřem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
1 špetkaoříšek muškátový
200 gsýr niva
200 gvíno suché bílé
3 lžičkamaizena
300 gsýr ementál
5 cltřešňovice

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Sýr nakrájejte na kostičky.

2.

Víno zahřejte, ale nevařte, přidejte sýr.

3.

Když se sýr začne rozpouštět, zahustěte ho maizenou rozkvedlanou v troše studeného vína.

4.

Dochuťte mletým pepřem, třešňovicí, solí a mletým muškátovým oříškem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 230,9kJ 2 321,8kJ
Bílkoviny 16,5g 31,2g
Tuky 20,9g 39,5g
Sacharidy 1,8g 3,4g
Cholesterol 23,9mg 45mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz