Chorvatská blitva | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Chorvatská blitva

Chorvatská pochoutka s méně vábným názvem :BLITVA

    Fazolové lusky, brambory a špenátové listy tvoří základ chorvatského tradičního jídla s poměkud nepříliš vábným názvem Blitva.

    Autor receptu: lolitas

    Ingredience

    Přepočítat na  porce

    příloha

    1 kgbrambory
    1 balíčekfazolky zelené čerstvé
    1 svazeklisty špenátové
    1 polévková lžícesůl
    1 hrnekolej olivový

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 30
    1.

    Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostky, fazole lehce pokrájíme a špenátové listy opereme a ručně natrháme na kusy.

    2.

    Fazole vaříme v osolené vodě jako první, jelikož se vaří nejdéle.

    3.

    Brambory a špenátové listy vaříme společně, dokud brambor nezměkne.

    4.

    Pak vylijeme vodu a přidáme hotové fazole, osolíme a s olivovým olejem rozhodně nebudeme šetřit.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 973,5kJ 3 071,5kJ
    Bílkoviny 1,3g 4,3g
    Tuky 19,2g 60,5g
    Sacharidy 13,2g 41,5g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz