Buřty na pivě | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Buřty na pivě

20 min. | hlavní chod | 172 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Buřty na pivě

    Buřty a uzené maso podušené na pivě se podávají s chlebem.

    Autor receptu: lolitas

    Ingredience

    Přepočítat na  porce

    na pánev

    1 kscibule kuchyňská
    2 plátekmaso vařené uzené
    2 kspárek debrecínský
    2 polévková lžícekečup jemně pálivý
    2 dlpivo černé

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 5
    Čas vaření/pečení: 15
    1.

    Oloupeme, nakrájíme a osmahneme cibuli.

    2.

    Přidáme na kostičky nakrájené buřty, uzené maso, kečup, černé pivo.

    3.

    Vše dusíme 15 minut.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 235,4kJ 171,8kJ
    Bílkoviny 1,2g 0,8g
    Tuky 0,1g 0,1g
    Sacharidy 15,3g 11,1g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz