Opékané brambory | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Opékané brambory

50 min. | příloha | 64 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Opékané brambory s pečeným vepřovým masem

Brambory ve slupce zapečené v troubě s přílohou.

Autor receptu: kris_tynka

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkakoření kari
1 lžičkasůl
120 dkgbrambory nové
3 snítkarozmarýn čerstvý
5 clolej olivový

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 40
1.

Brambory ve slupce omyjeme, nakrájíme na čtvrtky a rozložíme na plech.

2.

Pokapeme olivovým olejem, posypeme troškou kari koření a přidáme snítky čerstvého rozmarýnu.

3.

Dáme do trouby na cca 40 minut. Jednou obrátíme. Před podáváním posolíme.

4.

Jako přílohu podáváme plátek pečeného masa nebo podáváme jen s čerstvou zeleninovou oblohou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 187,2kJ 63,6kJ
Bílkoviny 0,2g 0,1g
Tuky 3,9g 1,3g
Sacharidy 2g 0,7g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz