Hovězí maso s houbami a pórkem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Hovězí maso s houbami a pórkem

75 min. | hlavní chod | 758 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Hovězí maso s houbami a pórkem

Vařené hovězí maso s houbami, zahuštěné solamylem.

Autor receptu: kris_tynka

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 polévková lžíceomáčka worchesterová
1 lžičkapepř černý mletý
1 polévková lžíceomáčka sójová
1 kghovězí maso
1 lžičkasůl
1 špalíčekpórek
2 kscibule kuchyňská
2 polévková lžícesolamyl
20 dkghouby lesní

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 60
1.

Hovězí zadní maso nakrájíme na kostky, osolíme a vložíme do hrnce. Za stálého míchání obracíme až pustí šťávu.

2.

K masu přidáme naložené nebo mražené houby, nakrájenou cibuli, pórek, pepř, sójovou omáčku a worčestr.

3.

Vše zalijeme asi do poloviny hrnce vodou.

4.

Vaříme až je maso měkké (cca 60 minut). Podáváme s knedlíkem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 352,3kJ 758kJ
Bílkoviny 10,3g 22,1g
Tuky 3,1g 6,7g
Sacharidy 4,1g 8,9g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz