Hovězí maso s houbami a pórkem
Vařené hovězí maso s houbami, zahuštěné solamylem.
Autor receptu: kris_tynka
Ingredience
1 polévková lžíceomáčka worchesterová
1 lžičkapepř černý mletý
1 polévková lžíceomáčka sójová
1 kghovězí maso
1 lžičkasůl
1 špalíčekpórek
2 kscibule kuchyňská
2 polévková lžícesolamyl
20 dkghouby lesní
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 60
1.
Hovězí zadní maso nakrájíme na kostky, osolíme a vložíme do hrnce. Za stálého míchání obracíme až pustí šťávu.
2.
K masu přidáme naložené nebo mražené houby, nakrájenou cibuli, pórek, pepř, sójovou omáčku a worčestr.
3.
Vše zalijeme asi do poloviny hrnce vodou.
4.
Vaříme až je maso měkké (cca 60 minut). Podáváme s knedlíkem.
Hodnotit recept: