Farmářský bochník | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Farmářský bochník

55 min. | příloha | 969 kJ/porce | Česká kuchyně | 10 porcí | Vegetariánské jídlo

Farmářský bochník

    Chléb s žitnou a celozrnnou moukou pečený v domácí pekárně

    Autor receptu: jijina

    Ingredience

    Přepočítat na  porcí
    1 polévková lžíceolej
    1 polévková lžícecukr krupice
    1 lžičkakmín drcený
    1,5 lžičkadroždí sušené
    150 gmouka celozrnná
    150 gmouka žitná
    2 lžičkasůl
    300 gmouka hladká
    360 mlvoda vlažná

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 5
    Čas vaření/pečení: 50
    1.

    Do pekárny vkládáme postupně vlažnou vodu, olej, sůl, cukr, mouku a nakonec droždí.

    2.

    Pekárnu zapneme na program 3. Po zaznění signálu "pípnutí" přisypeme drcený kmín.

    3.

    Po ukončení programu chléb vyklopíme a dáme vychladnout na mřížku.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 959,5kJ 968,6kJ
    Bílkoviny 6,5g 6,6g
    Tuky 2,4g 2,4g
    Sacharidy 44,8g 45,2g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz