Bramborový guláš | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborový guláš

55 min. | hlavní chod | 2 144 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Bramborový guláš

Bramborový guláš se špekáčky ochuené paprikou a majoránkou jsou jednoduché na přípravu.

Autor receptu: jijina

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lžičkapepř černý mletý
0,5 lžičkakmín drcený
1 kscibule kuchyňská
1 lžičkamajoránka sušená
1 lžičkasůl
2 polévková lžícemouka hladká
250 gšpekáček
3 lžičkapaprika červená mletá
3 stroužekčesnek
750 gbrambory
80 gsádlo

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 40
1.

Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na polovině sádla dozlatova, přidáme papriku, kmín, pepř, sůl.

2.

Přidáme dále najemno nakrájený česnek, na kousky nakrájené špekáčky a vše opékáme.

3.

Pak vložíme oloupané, na kousky nakrájené brambory a podlijeme vodou.

4.

Dusíme pod pokličkou a když jsou brambory téměř měkké, zahustíme zlatou jíškou z druhé poloviny sádla a mouky a ještě povaříme.

5.

Nakonec ochutíme majoránkou.

6.

Podáváme s chlebem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 702,9kJ 2 144kJ
Bílkoviny 3,5g 10,5g
Tuky 11,1g 33,9g
Sacharidy 13,1g 39,9g
Cholesterol 27mg 82,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz