Domácí huspenina | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Domácí huspenina

105 min. | chuťovka | 580 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Domácí huspenina

Domácí huspenina z vepřového kolena s mrkví, celerem, petrželí, hráškem a vejci je podávána s cibulí a okurkou.

Autor receptu: jijina

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 ksvepřové koleno
1 kspetržel kořenová
1 ksceler
1 plechovkahrášek sterilovaný
1 listlist bobkový
2 lžičkasůl
2 ksmrkev
2 ksvejce na tvrdo
4 kuličkakoření nové
8 kuličkapepř černý celý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 90
1.

Vepřové koleno, mrkev, celer, petržel, pepř, nové koření a bobkový list uvaříme v osolené vodě doměkka.

2.

Maso obereme a příliš velké kousky rozkrájíme na menší.

3.

Kůži nakrájíme na proužky, mrkev, celer a petržel na kostičky.

4.

Do formy narovnáme kousky masa, kůže, zeleniny, hrášek, uvařená vejce a zalijeme vývarem, ve kterém se vařilo maso se zeleninou.

5.

Necháme v chladu ztuhnout.

6.

Podáváme obložené nakrájenou cibulí, kyselou okurkou a přelijeme octem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 202,8kJ 580,3kJ
Bílkoviny 1,7g 4,7g
Tuky 0,3g 0,9g
Sacharidy 9,9g 28,2g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz