Cejn velký do křupava pečený | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Cejn velký do křupava pečený

55 min. | hlavní chod | 291 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Cejn velký do křupava pečený

    Křupavá ryba pikantní chuti pečená s chilli pastou je podávaná s chlebem či bagetkou.

    Autor receptu: colombo65

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    2 porcecejn

    podle chuti

    kmín mletý
    sůl
    pepř černý mletý

    podle potřeby

    olej olivový
    pasta chilli

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 45
    1.

    Cejna vykucháme, očistíme od šupin a uřízneme opatrně dva filety, kde ale ponecháme žeberní kosti. Odřízneme ploutve a ještě opětovně dočistíme.

    2.

    Filety cejna osolíme, potřeme chilli pastou a bohatě posypeme kmínem.

    3.

    Předehřejeme troubu a na plech si dáme olejem potřený pečící papír a na něj položíme oba filety. Jeden kůží nahoru a jeden kůží dolů.

    4.

    Pomalu pečeme úplně do lahodného křupava. Podáváme samotné nebo s čerstvým chlebem či bagetkou.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 3 063,9kJ 291,1kJ
    Bílkoviny 0g 0g
    Tuky 78,9g 7,5g
    Sacharidy 0g 0g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz